În scurt timp totul a luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată.

Orice petrecere este presărată cu momente frumoase care rămân pentru mult timp în amintirea celor care iau parte la acest eveniment. Un dans deosebit precum cel realizat de doi miri sau de un tată şi fiica sa nu poate trece niciodată neobservat. Urmărind aceste imagini, ne putem bucura de un astfel de moment preţios.

Aflată la petrecerea de Bar Mitzvah, care marca trecerea sa către maturitate, o fetiţă de 12 ani şi-a surprins toţi invitaţii atunci când şi-a invitat tatăl pe ringul de dans. Cum totul a început într-o notă lentă, cei care îi priveau se aşteptau să aibă parte de un dans emoţionant, însă în scurt timp totul a luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată.

După câţiva paşi stângaci de blues, cei doi au uimit asistenţa cu o energie ieşită din comun. Pe ritmuri de hip-hop, tatăl şi fiica au făcut o echipă minunată, prezentând tuturor o coregrafie năucitoare. Nimeni nu s-ar fi gândit că la un moment acest bărbat chiar va executa câteva flotări în ritmul muzicii sau va dansa atât de bine pe piesele unor artişti în vogă precum Lady Gaga sau 50 Cent.

Din dragoste pentru fiica sa, tatăl nu s-a gândit nicio clipă că ar putea fi caraghios şi a încercat pe cât s-a putut să ţină pasul cu fetiţa. Chiar dacă muzica nu era deloc cea pe care o ascultă în mod obişnuit, a făcut un spectacol senzaţional, făcându-şi mândru fiica şi întreaga familie. Cu atât mai emoţionant a fost faptul că acest dans s-a terminat în aceeaşi notă sensibilă, cum a şi început.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!