7 semne timpurii de cancer pe care 90% dintre oameni le ignora!

Corpul uman este conceput astfel incat sa trimita simptome si semnale pentru ca ne spune ca ceva este in neregula. Iata care sunt cele 7 semne la care trebuie sa fii atenta.
Corpul uman este conceput astfel incat sa trimita simptome si semnale pentru ca ne spune ca ceva este in neregula. Iata care sunt cele 7 semne la care trebuie sa fii atenta.
1. Neoplasm al pielii – Este un semn de cancer daca este asociat cu noduli la sani si axila, iritatii de origine necunoscuta, aparitia unor ulceratii umede in centrul neoplasmului, o schimbare in forma si dimensiune a unui semn din nastere.

 

2. Tuse persistenta – Este un semn al unei boli de plamani si trebuie sa te trimita la medic daca este insotita de o pierdere a apetitului, pierdere brusca in greutate sau tuse cu sange.

 

3. Mancarimi ale pielii – Un neoplasm uterin poate cauza mancarime. De asemenea, cancerului cerebral provoaca mancarimi ale narilor.

4. Schimbari in sistemul digestiv – Poti avea cancer la stomac sau colon daca observi sange in scaun, secretii purulente si defecatie spontana.

5. Secretii in timpul urinarii – Ar putea fi un semn de cancer la rinichi daca este asociat cu sange un urina, hipertensiune, dureri de rinichi, slabiciune generala.

6. Pierdere brusca in greutate – Poate aparea cand ai cancer la stomac. Este insotita de simptome precum dezgustul fata de mancare, senzatie prematura de satietate, anemie, constipatie.

7. Durere persistenta in gat – Ar putea fi un semn de cancer laringeal daca este insotit si de dificultati de respiratie si inghitire, prezenta unui nodul la gat, voce ragusita, tuse cu sange

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!