Bendeac a sarutat o concurenta la iUmor!

Mihai Bendeac formează o echipă redutabilă alături de cei doi colegi din juriul iUmor, Cheloo şi Delia. Dacă de Delia se ştie că îl leagă o prietenie strânsă, pe mulţi dintre admiratorii actorului i-a surprins felul în care s-a apropiat de Cheloo.
Nu doar că cei trei formează o echipă redutabilă, dar mai sunt adesea şi protagoniştii unor situaţii cel puţin amuzante. În timp ce filmau o nouă ediţie a emisiunii iUmor, Mihai Bendeac i-a lăsat pe toţi cei din platou cu gura căscată după ce s-a ridicat de la masa juriului şi a sărutat pasional o concurentă!

Ana Maria Caliţa, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, a glumit spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului iUmor pentru că are nevoie de bani să îşi cumpere un loc de parcare şi o boxă la apartamentul său proaspăt achiziţionat. La final, încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea când s-a ridicat de pe scaun, a mers direct pe scenă şi a sărutat-o pe Ana Maria. ”A fost un ! Am văzut eu la Hollywood, când e o decernare de premii Oscar, iar unul dintre actori, în semn de apreciere, îşi sărută colega. Nu contează că e măritată, că e singură, nu are legătură cu asta”, a explicat apoi Mihai Bendeac.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!