Loading...
Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la medicul estetician! Focoasa vedetă și-a mărit din nou buzele?! – Faze Bune

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la medicul estetician! Focoasa vedetă și-a mărit din nou buzele?!

Bianca Drăgușanu este bună prietenă cu medicul estetician. Focoasa vedeta a mers la estician chiar împreună cu fiica ei de 10 luni, Sofia Natalia.

Cu zâmbetul până la urechi, Bianca Drăgușanu s-a fotografiat împreună cu medicul estetician care are grijă de buzele vedetei. În imagine apare și Sofia Natalia care are suzeta în gură. 

”Prietenul meu este cel mai bun doctor din lume. Buze perfecte”, a scris Bianca Drăgușanu pe una dintre rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu a spus într-un video că bărbatul lângă care apare este cel care are grijă mereu de buzele ei. 

Bianca Drăguşanu a devenit mămică pentru prima dată acum aproape 10 luni, când a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, fetiţa măsurând 50 de cm şi cântărind 3250 de grame. Aceasta formează un cuplu alături de tatăl fetiţei ei, Victor Slav. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut în platoul unei emisiuni la sfârşitul anului 2012 şi s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi au fost iubiţi timp de trei luni, iar apoi au ales să se căsătorească, în septembrie 2013. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi s-au împăcat, iar, în prezent, formează un cuplu. Vedeta a împlinit 35 de ani pe 6 martie 2017.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!