Loading...
Decizia CUTREMURĂTOARE luată de părinții Denisei Răducu în ziua înmormântării! De ce s-a purtat doliu alb – Faze Bune

Decizia CUTREMURĂTOARE luată de părinții Denisei Răducu în ziua înmormântării! De ce s-a purtat doliu alb

Toată lumea a purtat doliu alb la înmormântarea Denisei Răducu. Decizia a fost luată chiar de tatăl artistei, Emilian Răducu și-ar fi dorit să-și vadă fiica în rochie de mireasă.

Denisa Răducu a murit la doar 27 ani, iar cântăreața nu a reușit să-și împlinească visul. Visul de a deveni mămică și de a se căsătoria, ba chiar își găsise și un bărbat pe care îl iubea.

Panglici albe au putut fi observate în pieptul celor care au venit să o conducă pe ultimul drum pe Denisa Răducu. Se pare că decizia a fost luată chiar de tatăl acesteia, Emilian Răducu. Bărbatul și-ar fi dorit din tot sufletul să-și vadă copila în rochie de mireasă. 

În popor se spune că albul simbolizează puritatea și speranța. În zona din care provine Denisa Manelista se obișnuiește la înmormântările tinerilor să se poarte doliu alb, mai ales în cazul celor care nu au fost căsătoriți.

Potrivit preoţilor, acest lucru nu este o semnificaţie şi nu au mai auzit aşa ceva în tradiţia funerariilor creştine. Hainele albe s-ar fi purtat în antichitate, de către evrei, la înmormântări.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!