Loading...
Florin Pește răbufnește după ce colegii de breaslă se folosesc de numele Denisei: ”Să fii nesimțit, hoț, prost, pervers…” – Faze Bune

Florin Pește răbufnește după ce colegii de breaslă se folosesc de numele Denisei: ”Să fii nesimțit, hoț, prost, pervers…”

La doar câteva zile după moartea Denisei Răducu, unchiul său, Florin Pește, răbufnește după ce unii colegi de breaslă au început să se folosească de numele nepoatei sale.

Revolta lui Florin Pește vine după ce mai mulți colegi de breaslă vor să-și facă reclamă pe spatele dramei prin care a trecut Denisa. După ce Denisa Răducu s-a stins din viață, mai mulți cântăreți au distribuit melodii cu ea pe rețelele de socializare.

”Pentru toți colegii de breaslă care faceți bani de pe urma unei tragedii: să folosești o dramă ca să faci like-uri pe Facebook, vizite și bani pe Youtube asta nu înseamnă să fii nesimțit, hoț, prost, pervers, cocalar sau idiot. Asta înseamnă să fii toate astea la un loc!”, a fost mesajul transmis de Florin Pește la doar trei zile de la moartea Denisei Răducu.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum, la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

 
Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!