Liviu Dovleac suferă în mare tăcere după moartea Denisei Răducu! Mesajul care a apărut pe pagina lui de Facebook

Liviu Dovleac a fost acuzat în repetate rânduri că el este cel care a exploatat-o de-a lungul timpului pe Denisa Răducu. Vărul artistei a fost foarte tăcut în tot acest timp. 

Vărul Denisei Răducu, Liviu Dovleac, a stat departe de acuzațiile care i-au fost aduse și a preferat să nu facă mai nimic public. Adriana Bahmuțeanu a povestit în urmă cu câteva zile că l-a întâlnit pe Liviu Dovleac la capela de la Cimitirul Bellu, unde a fost depus trupul neînsuflețit al Denisei. Prezentatoarea TV a mărturisit că aceste era foarte afectat de pierderea verișoarei lui.

Liviu Dovleac a preferat să nu posteze nimic pe rețelele de socializare legat de moartea verișoarei sale, însă pe pagina lui de Facebook a apărut un mesaj din partea unei prietene.

”Copil frumos și educat, cu respect de sine și respectat. Cu o voce de sirenă, cu chipul blând și rușinos. Ai trecut prin viața noastră și te-ai făcut mult iubită/îndrăgită. Ai plecat, golul se simte, dar tu o să fii mereu prezentă în gânduri, în amintiri, într-un colț de multe inimi. Copil iubit și mult cinstit, noi cu toții te iubim și ne gândim cum veghezi asupra noastră, copil iubit. Frumoasă fată”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a lui Liviu Dovleac.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!