Noua soție a tatălui încearcă să strice nunta fiicei lui, dar mama miresei a găsit răzbunarea perfectă! Uite ce a făcut femeia

Divorțul nu este văzut cu ochi buni de nicio persoană. Nu numai că este dificil pentru adulții implicați, dar este una dintre cele mai urâte etape din viața unui copil. Este o situație încurcată și care deseori nu se încheie în mod pașnic.

Când un tată s-a căsătorit cu o femeie mai tânără, a crezut că e o idee minunată să-și aducă noua soție la nunta fiicei sale. E un lucru normal în teorie, numai că e o singură problemă în această poveste.

Noua soție a vrut să-i facă o declarație mamei viitoarei mirese. A fost o mișcare greșită, care nu a prevestit nimic bun, iar ce a urmat de aici înainte, îți întrece toate așteptările!

Cum ziua nunții lui Jennifer se apropia, nimic nu o putea face pe mireasă să-și piardă cumpătul. Nici măcar divorțul părinților ei. Mama lui Jennifer a găsit rochia perfectă care urma să o transforme pe fiica ei în cea mai frumoasă mireasă, în ziua cu pricina.

Dar o săptămână mai târziu, Jennifer a descoperit că soția tatălui ei, care avea 25 de ani, a cumpărat aceeași rochie ca a mamei ei. Așa că fiica a rugat-o pe mama vitregă să înapoieze rochia, însă tânăra nevastă a refuzat.

„În nici un caz! Arăt uimitor în această rochie și o voi purta”, a răspuns tânăra soție.

Jennifer i-a dat vestea proastă mamei sale, iar femeia nu a luat-o deloc bine.

„- Nu-ți face griji, dragă. Voi găsi o rochie nouă. E ziua ta specială și asta nu ne va sta în cale.”

Peste câteva zile, au mers la cumpărături și au găsit o altă rochie frumoasă. Când s-au întors acasă, Jennifer a întrebat-o pe mama ei:

„- Când vei returna cealaltă rochie? Nu prea ai un motiv ca să o mai porți cât de curând.”

„- Bineînțeles că am, draga mea, i-a răspuns mama. O voi purta la cina de repetiție din noaptea de dinaintea nunții tale.”

 

Sursa: tasta.ro 

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!