Un profesor de la Liceul cu Program Sportiv din Botosani este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu una dintre eleve. Fata are doar 15 ani si a povestit unui psiholog de pe internet faptul ca a fost agresta. Acesta a luat legatura cu mama si i-a dezvaluit marturisirea socanta a adolescentei, iar femeia a mers numaidecat la politie.

„Sesizarea la poliţie a fost înregistrată pe data de 5 septembrie. Se efectuează activităţi investigative specifice sub aspectul comiterii infracţiunii de viol în vederea luării măsurilor legale. Dată fiind vârsta victimei, nu vă putem oferi mai multe detalii”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, pentru Monitorul.
Adolescenta a suferit un soc in urma celor intamplate si, dupe ce a mers cu mama ei pentru a depunde o plangere penala impotriva profesorului agresor, ea a fost internata intr-un spital si beneficiaza de consiliere.  “S-a închis în ea şi refuza să mai iasă din cameră şi să vorbească cu cei din jur. Vineri am mers la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi am solicitat ajutorul specialiştilor. Acum situaţia ei s-a ameliorat considerabil”, a povestit mama fetei, relateaza monitorulbt.ro.