Loading...
Ştia că soțul o înșală. A luat prezervativul pe ascuns, i-a făcut o gaură, a așteptat. Urmarea e de-a dreptul incredibilă… – Faze Bune

Ştia că soțul o înșală. A luat prezervativul pe ascuns, i-a făcut o gaură, a așteptat. Urmarea e de-a dreptul incredibilă…

„Acum ceva vreme, când eram căsătorită, am început să realizez că soțul meu mă înșală. I-am găsit un pachet de prezervative și am făcut o găurică mică în fiecare dintre ambalaje”, a povestit femeia pe Internet.

„Apoi, am pus ambalajele în sos iute timp de o oră. Le-am curățat mai apoi și le-am pus înapoi în mașină”, a continuat femeia.

Când soțul ei a plecat de acasă motivând că trebuie să își ajute mama cu „niște treburi pe lângă casă”, femeia a așteptat răbătoare.

„Trei ore mai târziu, cea mai bună prietenă a mea m-a sunat să îmi spună că a făcut amor cu prietenul ei și că simte o usturime îngrozitoare. Soțul meu a ajuns și el ceva mai târziu acasă și și-a pus imediat o pungă de gheață acolo jos, spunând că s-a ars făcând ceva”, a mai povestit femeia

„E de la sine înțeles că a urmat divorțul și că, de atunci, nu am mai stat de vorbă cu prietena mea. De fiecare dată când mă mai întâlnesc cu ei întâmplător îi întreb, amuzată: s-a întâmplat ceva? Ce arde așa?”, a concluzionat femeia.

Povestioara publicată pe rețelele de socializare a stârnit tot felul de comentarii. În vreme ce unii au apreciat inventivitatea femeii, alții, mai sceptici, au apreciat că istoria este de fapt inventată. „Așa ceva nu se poate întâmpla în realitate”, au spus ei.

Sprijiniti pagina noastra
Va multumim pentru suport!
error: Content is protected !!